Booking af Hangar 3

2024

Booking af festlokale og køkken i Hangar 3


Som beboer i Sydlejren, og medejer af huset, har du mulighed for at booke festlokalet (samt køkken, atriumgård og mødelokale) til private arrangementer, som barnedåb, runde fødselsdage og andre festligheder.   


På hverdage indtil kl. 17 kan dette skønne rum reserveres for 75 kr. i timen. I weekenden har vi følgende priser og tidsrammer:


  • Fredag kl. 16.00 til lørdag kl. 07.00: 800 kr.


  • Lørdag kl. 08.00 til lørdag kl. 15.00: 500 kr.


  • Lørdag kl. 16.00 til søndag kl. 07.00: 1.200 kr.


  • Søndag kl. 08.00-20.00: 600 kr.


Alle priser er inkl. moms.


Vi beder lejere om selv at rydde op og gøre rent efter brug. Læs venligst vores lejekontrakt og retningslinjer for booking.


For festlokalets booking, kontakt bookingudvalget på hangar3booking@gmail.com.

Delgrundejerforeningerne kan også booke lokalet til hverdagsaktiviteter og årlige arrangementer uden beregning. Kontakt bookingudvalget for bookinger til delgrundejerforeninger.


Eksterne, der ikke er medejer af huset, kan i begrænset omfang leje lokalet, såfremt bestyrelsen giver tilladelse til dette. Prisen herfor vil afvige fra ovenstående. Forespørgsler om dette sendes til bestyrelsen på bestyrelsen@sydlejren.dk


Vores haller står også til rådighed for aktiviteter som yoga og styrketræning. Beboere kan ansøge aktivitetsudvalget om dette, og hvis aktiviteten er gratis og åben for alle, er der ingen lejeomkostninger. Hvis der opkræves deltagergebyrer, koster reservationen 30% af indtægten.


Se lokalernes tilgængelighed i kalenderen nedenfor


For at gøre det nemt for dig at planlægge og booke vores fantastiske lokaler, kan du i kalenderen herunder, hurtigt finde ud af, hvornår festlokalet og hallerne er tilgængelige, så du kan arrangere dine begivenheder og aktiviteter med lethed. Læs venligst Lejekontrakt og Rammer for Booking inden du booker. Vi ser frem til at byde dig velkommen!